Közélet

Családirtótól rettegnek a magyar hírességek

kes(210x140)(2).jpg (kés, szurkálás, )
kes(210x140)(2).jpg (kés, szurkálás, )

A kényszergyógykezeléséről visszatérhet hegyvidéki villájába a családirtó, akinek a szomszédjai között szép számban vannak hazai celebek – írja a Blikk.

P. Károlyt – aki 2008-ban elborult elmével meggyilkolta kislányát és feleségét – már csak egy vizsgálat választja el attól, hogy kisétálhasson a kényszergyógykezelésről, és visszatérjen a budai hegyekben fekvő luxusvillaparkban lévő lakásába.

A családirtó – aki a Szíriuszra akart költözni a Földről – lakótársai között több híresség is van, akik már most rettegnek attól, hogy mi lesz, ha egykori szomszédjuk visszatér. Itt lakik többek között Kedves Ferenc, a neves milliárdos vállalkozó, Zsidró Tamás mesterfodrász, valamint Szalay Balázs raliversenyző, aki már megjegyezte: ha a gyilkossá vált apa visszaköltözik, azonnal eladja a lakását, mert a családja biztonsága többet ér, mint a szép környezet.

Mint ismert, P. Károly 2008-ban megölte 3 éves kislányát, Karinát, majd a zajra felébredt nejét nyolcszor mellkason szúrta. A férfi, miután végzett szerettei­vel, kivágta saját nyelvét, azóta csak pöszén tud beszélni.

A XII. kerületi lakóparkban élők mindenre elszántak, és mint a bulvárlapnak elmondták, ha kell, a legfőbb közjogi méltóságokhoz fordulnak.

A férfi szabadulása azonban még erősen kétséges. Amint arról múlt héten beszámoltunk, a kényszergyógykezelésre ítéltekről rendelkező szabályozás nem váltotta ba a hozzá fűzött reményeket. 2013 júliusától már akár életük végéig a pszichiátriai osztályokon tarthatják a bíróság által beszámíthatatlannak nyilvánított, és emiatt kényszergyógykezelésre ítélt bűnelkövetőket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik