Közélet

Nem emlékszik tettére a gyerekgyilkos apa

pisztoly (fegyver, )
pisztoly (fegyver, )

Ébredezik az altatásból az abonyi gyilkos. Azt tudja, hogy végezni akart magával, arra viszont nem emlékszik, hogy megölte tízéves kislányát – írja a Blikk.

Továbbra sincs kihallgatható állapotban, így a rendőrség nem tudja előzetes letartóztatását kezdeményezni annak a 43 éves abonyi férfinak, aki augusztus végén saját házukban megölte 10 éves kislányát, majd homlokon lőtte magát. Az, hogy kezd magához térni, annak köszönhető, hogy orvosai csökkentették az altató mennyiségét.

Hogy mekkora pusztítást végzett az agyában a vér és a felgyülemlett agyvíz, csak akkor derülhet ki pontosan, amikor teljesen magához tért – magyarázta a Blikknek dr. Buda Botond. A neurológus hozzátette: annak ellenére, hogy egy golyó okozta a vérzést a fejében, hasonlóan az agyvérzéses esetekhez, van rá esély, hogy felépüljön.

Ha pedig így lesz, akkor felelnie kell tettéért.

Amint arról beszámoltunk, a gyerek holttestére és az eszméletlen apára az ápolónőként dolgozó anya talált rá, amikor reggel hazaért a munkából. A férfi bosszúból végezhetett a gyerekkel. Régóta féltékeny volt ugyanis a feleségére, ezért úgy döntött, elveszi legféltettebb kincsét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik