Közélet

Bosszúból lőtte fejbe alvó kislányát

Az abonyi férfi féltékeny volt a feleségére, ezért vette el legféltettebb kincsét - írják a bulvárlapok.

Megölte gyermekét, majd magával is végezni próbált a férfi. A szolnoki kórházban ápolóként dolgozó felesége bukkant rá. A nőre férje nagyon régóta féltékeny volt. A Blikk és a Bors egyaránt arról ír, hogy már korábban azzal fenyegette meg a családját, autóba ülteti őket és szándékosan a halálba száguld velük, ha a nő csak ránéz más férfira.

A Bors szerint kettős kép rajzolódik ki T. Mihályról. Van, aki dolgos, jóravaló embernek ismerte, míg apósa szerint “alamuszi ember, aki kifelé a mintacsaládfő képét mutatta, közben viszont évek óta lelki terrorban tartotta a lányát, aki a gyilkosság után teljesen összeroppant”. Azt a nagypapa sem tudta, honnan volt a fegyver, amivel veje megölte kisunokáját.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a gyanúsított állapota ugyan súlyos, de már ki tudták hallgatni. Vallomásának részleteit egyelőre nem hozzák nyilvánosságra.

A Blikk úgy tudja, a kegyetlen apa már a kiérkező mentőknek elismerte tettét. Először a ceglédi kórházba, majd az Országos Baleseti Intézetbe vitték, ahol kedden válságosra fordult az állapota. A koponyában maradt golyót megpróbálták kioperálni az orvosok, de nem jártak sikerrel. Szobáját a kórház intenzív osztálya előtt egyenruhások őrzik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik