Közélet

Horror az M3-ason: mobilozás okozta a tragédiát?

baleset-m3 (ingyens, baleset m3-ason)
baleset-m3 (ingyens, baleset m3-ason)

Épp SMS-t írhatott volt párjának Eva Rezesová, amikor autójával beleszállt a másik kocsiba az M3-ason – írja a Blikk.

Egyre több részlet kerül napvilágra a múlt héten balesetet okozó szlovák milliomosnő viharos életvitelről. Az már a baleset másnapján tudható volt, hogy Eva Rezesová ittas volt, amikor a négy ember halálát okozó karambol történt. Később felröppentek olyan hírek is, melyek szerint drogot is fogyasztott a nő. Ám ezt ügyvédje cáfolta, mondván, hogy az asszony egészségügyi okokból gyógyszert szed, annak nyoma lehetett a véréből kimutatott ópiátszármazék.

Hétfői hírek szerint az időközben előzetes letartóztatásba helyezett asszony épp nyaralni indult és a reptérre sietett, amikor balesetezett. Most azonban szlovák sajtóértesülésekre hivatkozva arról írt a Blikk, hogy egy családi perpatvar előzte meg a végzetes ütközést. A bulvárlap cikke szerint Rezesová volt párja házánál rendezett botrányt, a férfi ugyanis elhatározta, hogy az asszony züllött életmódja miatt magához veszi ötéves közös gyermeküket.

A veszekedés után a nő SMS-ekkel zaklatta a férfit. Az utolsó üzenetet éjjel háromnegyed háromkor írta, valószínűleg már vezetés közben. A Blikk azt írja, műszaki szakértő fogja megvizsgálni Rezesová telefonját, mert könnyen lehet, hogy a tragédia pillanatában is épp mobilján pötyögött.

Eric Fisher, az asszony volt párja a Novy Cas című szlovák lapnak azt mondta, Rezesovának régóta voltak alkoholproblémái és az utóbbi időben egyre mélyebbre csúszott a lejtőn. A férfi ezért döntött úgy, hogy magához veszi kislányukat.

Úgy tudni, hogy a 31 éves asszony teljesen összeroppant tette súlyától. S bár kérvényezhette volna, hogy Szlovákiában folytassák le az ellene indított eljárást, nem tette. A kassai milliárdos család tagja mindent a magyar hatóságok döntésére akar bízni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik