Közélet

Kocsmából vitték el áldozatukat az emberrablók

tusz-emberrablas(960x640)(2).jpg (túsz, emberrablás)
tusz-emberrablas(960x640)(2).jpg (túsz, emberrablás)

A fiatal férfitől pénzt kértek, de nem adott. Egy autóba tuszkolták, összeverték, majd egy tanyán ágyhoz kötözték és magára hagyták.

A bűncselekmény kedden éjszaka történt egy hódmezővásárhelyi kocsmában. A 26 éves férfit iszogatás közben többen körbe vették, majd pénzt követeltek tőle. Mivel nem kapták meg, amit akartak, áldozatukat egy autóba kényszerítették, majd elindultak vele. Út közben megverték, pénzét, telefonját és iratait elvették. Az egyik rabló ópusztaszeri tanyájára hajtottak, ahol a fiatalembert egy viperával újból megverték, és egy kutyanyakörvvel, illetve kötelekkel az ágyhoz kötözték. Csak néhány órával később tudta magát kiszabadítani.

A rendőrök néhány órán belül azonosították a bűnözőket, kiderült, hogy egyikük sem hódmezővásárhelyi: ópusztaszeriek és szegediek. Nem sokkal később, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kommandósai Kisteleken elkapták mind a négy gyanúsítottat. Csoportosan elkövetett rablás, személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés miatt indult büntetőeljárás ellenük. Kihallgatásuk után őrizetbe vették őket, és kezdeményezték előzetes letartoztatásukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik