Közélet

Megtalálták a Szigeten eltűnt fociedzőt

sződy ferenc (sződy ferenc, hurricanes, )
sződy ferenc (sződy ferenc, hurricanes, )

Egy salzburgi kórházban találták meg Sződy Ferencet. A férfinak emlékezetkiesése van, így egyelőre rejtély, hogyan került Ausztriába - írja a Bors.

Mint arról beszámoltunk, a fiatalembert múlt csütörtök óta keresték a barátai, fotóját több ezren megosztották a Facebookon. A férfit szerda éjfél körül látták utoljára a Szigeten. Akkor éjjel még egy SMS érkezett tőle, azóta viszont néma volt a telefonja.

A Bors szerint a családtagok végül egy héttel később, szerda délután kaptak telefonhívást a fiatalember hollétéről. Azt viszont nem tudni, hogy ki értesítette őket. Az informátor csak annyit közölt, hogy egy zavart fiatalember fekszik, aki nagyon hasonlít Ferencre, de nem emlékszik arra, hogy mi történt vele. A család azonnal a helyszínre utazott, ahol kiderült, valóban Sződyről van szó.

Az edző öccse a bulvárlapnak annyit mondott, testvére állapota kielégítő, és szerettei mindvégig biztosak voltak benne, hogy elő fog kerülni.

A hír azóta kikerült az amerikai focicsapat Facebook-oldalára is. Szerda késő este azt írták, Ferencet már hazafelé szállítják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik