Közélet

Amerikaifutball-edzőnek veszett nyoma a Szigeten

sződy ferenc (sződy ferenc, hurricanes, )
sződy ferenc (sződy ferenc, hurricanes, )

Sződy Ferenc szerda éjszaka tűnt el, azóta senki sem látta. Edzőtársai, barátai plakátokkal járják a fesztivál területét.

A Facebookon közzétett felhívás szerint Sződy Ferencet – becenevén Francescot – szerdán, éjfél körül látták utoljára a Szigeten. Este 9 óráig még edzést tartott a Budapest Hurricanes csapatának, majd elindult a fesztiválra. Azt mondta, egy hajnal 1 órakor kezdődő koncertet szeretne megnézni. Egy SMS még érkezett tőle, és volt, aki látta kijönni a Party Arénából, de azóta nincs hír róla. Sződy Ferenc pénteken tartana újabb edzést.

A Hurricanes ügyvezetője a Hír24-nek elmondta, a 30 éves fiatalemberre nem jellemző, hogy csak úgy eltűnjön. Komoly, megbízható sportember, és rengetegen – szülei, barátnője, barátai és edzőtársai – várják haza. Francescot társai, sőt, az egész „amerikai foci család” keresi.

A közösségi portálon közzétett felhívást fél nap alatt csaknem ezerháromszázan osztották meg. Több ismerőse most is a Szigetet járja, plakátokat ragasztanak ki mindenfelé.

Hajós Zsóka beszélt arról is, hogy szeptemberben kezdődik a magyar prémium liga, amely rendkívül fontos esemény számukra, gőzerővel készülnek a megmérettetésre, köztük a csapat edzője is.

A fiatalember telefonja eltűnése óta ki van kapcsolva. A szülők a rendőrséghez fordultak és bejelentették fiuk eltűnését.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik