Közélet

Féltékenységből szurkálta és verte össze fiatal barátnőjét

rendorseg(210x140)(14).jpg (rendőrség)
rendorseg(210x140)(14).jpg (rendőrség)

A képen látható, körözött férfi összeverte, majd egy késsel megszurkálta a barátnőjét. Szerencsére az egyik szomszéd közbelépett és megakadályozta a tragédiát.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a férfi kedd reggel – minden bizonnyal féltékenységből – rátámadt 18 éves barátnőjére. A lányt több késsel is megszúrta, majd a földön fekvőt többször megütötte, de egy földdel teli virágcserepet is hozzávágott. A veszekedés és ordítozás az utcán is folytatódott, ahol ez egyik szomszéd közbelépett: a támadó elmenekült.

A nyomozók szerint a bátor szomszéd lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem történt nagyobb tragédia, a fiatal lányt így is súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A 31 éves, budapesti Megyery András Miklós ellen emberölés kísérlete miatt indult eljárás, körözést adtak ki ellene.

A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi köz- és önveszélyes, kés lehet nála, és alkoholtól, kábítószertől befolyásolt állapotban lehet. A nyomozók ezért azt kérik, senki ne próbálja meg elfogását, csak értesítse a rendőrséget. A férfi egy GUE-921 rendszámú, sötétkék Mercedesszel közlekedhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik