Közélet

Rálőttek egy budapesti vállalkozóra

Megelőtt üzletember (ingyenes, lövöldözés, )
Megelőtt üzletember (ingyenes, lövöldözés, )

Úgy tudni, több lövés érte a felsőtestét és a fejét. A támadás csak figyelmeztetés lehetett, mert a pisztolyban nem éles lövedékek voltak.

A Hír24 információi szerint a támadás hétfőn délután történt Budapesten, a XV. kerületi Szerencs és Bánkút utca kereszteződésénél, ahol egy motoros állt meg az áldozat szürke sportautója mellett, majd a lövések után elhajtott.

Úgy tudni, a lövedékek a felsőtestének bal oldalát és az állát találták el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint hétfőn, valamivel hat óra előtt érkezett a bejelentés, miszerint meglőttek egy autóst a XV. kerületben. A motoros támadó elmenekült, még keresik. A rendőrség tájékoztatása szerint a meglőtt férfi csak könnyebben sérült, a kerületi kapitányság súlyos testi sértés kísérlete miatt indított eljárást az egyelőre ismeretlen férfi ellen. A rendőrök a lövöldözőn kívül szemtanúkat is keresnek, hogy információkat gyűjtsenek.

Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese előbb úgy tájékoztatott, hogy a sérültet súlyos sérüléssel szállították a Honvéd Kórházba, az első vizsgálatok után azonban kiderült, csak könnyebben sérült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik