Közélet

Rejtélyes üzenetet írt a Máltán eltűnt magyar lány

Révész Ágnes (révész ágnes, )
Révész Ágnes (révész ágnes, )

A Facebookon életjelet adott, de az anyja szerint nem a lánya írt a családnak.

Végre életjelet adott magáról Révész Ágnes, a Máltán eltűnt 18 éves lány, ám az édesanyja most rémült csak meg igazán. Állítja, a lánya állítólagos bejelentkezése egyáltalán nem jellemző rá.

“Facebookon üzent a húgomnak, hogy nem akar visszamenni, de hazamenni sem: hagyják őt békén, jól érzi magát ott, ahol most van” – nyilatkozta a Blikknek.

Ági édesanyját az a szörnyű érzés gyötri, hogy valaki vagy valakik elrabolták, mert önszántából nem írt volna ilyeneket a lánya, hiszen sohasem korlátozta semmiben, így most is beleegyezett volna, hogy máshol éljen.

Mint arról a Hír24 korábban beszámolt, Ági azt tervezte, hogy hazautazik, és itthon ünnepli meg pénteken 19. születésnapját a családjával és a barátaival.

A vörös hajú, kék szemű, vékony lány bébiszitternek utazott ki Máltán élő nagynénjéhez, és annak családjához négy hónappal ezelőtt. Barátnője, Erika a Hír24-nek elmondta, internetes csevegéseik alkalmával a lány gyakran áradozott neki az ország szépségéről, és arról, mennyire jól érzi magát kint. Pénteken beszéltek utoljára: Ágnes azt tervezte, hazajön, és itthon ünnepli meg a születésnapját a családjával és a barátaival. A pénzt azonban a repülőjegyre végül nem sikerült összegyűjtenie.

Az eltűnt magyar lányt július 22-én látták utoljára a sziget északi részén található Qawra városában, amely Málta egyik leggyorsabban fejlődő városa. A vele összeépült Buġibbával együtt az ország egyik legfontosabb turistakörzetét alkotják, amely leginkább olcsó szállodáiról, éttermeiről és pubjairól ismert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik