Közélet

Bándy-ügy: Sztárzsaru segíti a nyomozást

Bándy Kata (bándy kata, )
Bándy Kata (bándy kata, )

Középkorú férfit keres a rendőrség a pécsi gyilkosság ügyében. A nyomozásba bekapcsolódott Kovács Lajos is.

A Pécs Ma információi szerint a 25 éves Bándy Kata meggyilkolása ügyében a rendőrség a korábbi hírekkel ellentétben nem egy fiatalabb külföldi hallgatót keres, hanem egy középkorú, feltehetően pécsi férfit gyanúsít a gyilkossággal.

A bama.hu úgy értesült, néhány hete egy ismeretlen megtámadott egy nőt abban a pécsi városrészben, ahol Bándy Kata holttestét szerdán megtalálták. A megtámadott nőnek akkor sikerült sértetlenül elmenekülnie. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a molesztálónak köze volt-e Bándy Kata meggyilkolásához.

A Dunántúli Napló úgy tudja, egy budapesti sztárnyomozó, Kovács Lajos is bekapcsolódik a nyomozásba. A korábban számos felderítetlen ügy megoldásában közreműködött, nyugalmazott ezredes tanácsadóként segíti a rendőrség munkáját.

A vasárnap óta eltűntként keresett pszichológusnő holttestére szerdán délután egy férfi bukkant rá Pécs Ledina városrészében, a Délibáb utcában, egy bokros területen. Sajtóhírek szerint a helyiek pletykálták, hogy Kata volt barátjának is köze lehetett a történtekhez. A fiú azonban hazugságvizsgálatot kért maga ellen, a poligráf pedig igazolta is, hogy nincs köze a bűncselekményhez. Felröppentek olyan hírek is, miszerint a gyilkosság valószínűleg nem a bokorban történt, a támadó autóval szállíthatta a helyszínre a holttestet.

Az országos rendőrfőkapitány egymilliós nyomravezető díjat ajánlott fel annak, aki segít előkeríteni a fiatal pszichológus gyilkosát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik