Közélet

Beismerte kollégája megölését a szigetszentmiklósi rendőr

helyszínelők-szszmiklós (ingyenes, rendőrhalál szigetszentmiklóson, )
helyszínelők-szszmiklós (ingyenes, rendőrhalál szigetszentmiklóson, )

A férfi a részletekre nem emlékezett. Nem tudta megmondtani, hogyan és hányszor szúrt.

Beismerte a bűncselekmény elkövetését kedden az a rendőr, aki múlt pénteken Szigetszentmiklóson szerelemféltésből több késszúrással megölte kollégáját, egy 35 éves rendőrnőt – tájékoztatta a Pest Megyei Főügyészség szóvivője, Kállai Gábor szerdán az MTI-t. A Pestvidéki Nyomozó Ügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt folytat eljárást a késelő egyenruhás ellen.

A férfi kihallgatása több órán át tartott, miután egészségi állapota ezt már lehetővé tette. A 36 éves rendőr elmondása szerint nem emlékszik a részletekre, így például arra sem, hogyan és hányszor szúrt. Vallomása azonban megerősítette azt a feltételezést, miszerint szerelemféltés áll a gyilkosság hátterében.

A két hivatásos rendőrt bejelentés nyomán egy lakásban találták meg múlt pénteken, egyikük már nem élt, a másikat életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Azt már akkor tudni lehetett, hogy a két egyenruhás romantikus viszonyban állt egymással. Mindketten hivatásos nyomozók voltak, a szigetszentmiklósi kapitányság munkatársai.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik