Közélet

Ikerbabák tragédiája – szabadlábon a gázoló

rendorseg(210x140)(3).jpg (rendőrség)
rendorseg(210x140)(3).jpg (rendőrség)

A 63 éves nő nem tett vallomást. A szülők meghallgatása még hátra van.

Megtagadta a vallomástételt keddi kihallgatásán az az autós, aki hétfő este Érden elgázolt egy babakocsiban fekvő három hónapos ikerpárt. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Hír24-nek elmondta, a szülőket még nem hallgatták meg.

Beluzsárné Belicza Andrea korábban arról tájékoztatott, a baleset körülményeinek tisztázása még tart, szakértőt rendeltek ki, az ő szakvéleményére is várnak még.

A 63 éves érdi nő éjszaka őrizetben volt, ám már kiengedték, a továbbiakban szabadlábon védekezhet. Ellene halálos közúti baleset okozása miatt folyik az eljárás.

A szörnyű tragédia hétfő este történt, a babakocsit a Szövő utcában sodorta el egy autó. A szülők a három hónapos csecsemőket az út szélén tolták. A rohamkocsival érkező mentők a riasztás után öt percen belül érkeztek a helyszínre, és mindkét három hónapos kislánynál a klinikai halál beálltát állapították meg. Egyiküket sikerült újraéleszteni, őt jelenleg is életveszélyes sérülésekkel ápolják. Testvére életét sajnos nem tudták megmenteni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik