Közélet

Előzetesben Vizoviczki emberei

Kiderült, a két férfinak nem csak súlyos testi sértés miatt kell felelnie.

A Magyar Hírlap csütörtökön számolt be arról, hogy elfogták Vizoviczki László két emberét. A lap úgy tudja, egyikük az ismert vállakozó helyettese, aki – miután a diszkókirályt letartóztatták – átvette ügyei intézését, míg a másik a debreceni helytartója volt.

Az adatok szerint a két gyanúsított összefüggésbe hozható a Vizoviczki érdekeltségébe tartozó, debreceni Home diszkóban május 27-én történt verekedéssel.  Akkor a diszkó rendé­sze cigány származása miatt nem engedett be egy fiatalt, majd – miután a fiatal érdeklődött az okok miatt – egy kevésbé forgalmas helyen szilánkosra törték az állkapcsát.

A Nemzeti Nyomozó Iroda pénteken arról tájékoztatott, hogy eljárást folytatnak egy 44 éves budapesti, illetve egy 36 éves debreceni férfi ellen, méghozzá közösség tagja elleni erőszak, valamint súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt. Azért indult nyomozás, mert a gyanú szerint a páros súlyosan bántalmazott egy fiatalembert. A közleményből kiderül az is, hogy a két férfira a Terrorelhárítási Központ emberei csaptak le.

A bíróság elrendelte mindkét gyanúsított előzetes letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik