Közélet

Életet mentettek a rendőrök

A nő eltévedt, rosszul lett, és telefonja is lemerült, így kommunikálni sem tudtak vele a rendőrök.

Vasárnap egy idős asszony hívta a rendőrség segélyhívó számát és elmondta, hogy egy Pest megyei településre szeretett volna eljutni, de rossz vonatra szállt, és fogalma sincs arról, merre járhat. Közben rosszul lett, de kezdetben nem tudtak neki segíteni, mivel semmilyen lényegi információt nem tudott adni hollétéről. Mint mondta, senkit sem lát maga körül, csak egy felüljárót, amelyen autók közlekednek, ő maga pedig a síneken sétál.

A nő telefonja lemerült, így a helyzet kritikussá vált. A rendőrök megpróbálták megtalálni, ebben a MÁV és a mentőszolgálat emberei is a segítségükre voltak.

A keresés alatt a MÁV forgalomirányításától érkezett bejelentés, az egyik Nyíregyháza-Sóstóhegy vasúti megállóhely közelében közlekedő vonat vezetője ugyanis egy nőt látott a síneken. Több járőr is a helyszínre ment, és alig néhány perc alatt megtalálták az asszonyt. Időben érkeztek, az asszonyt még azelőtt hozták le a sínekről, hogy odaért volna a már közelben járó Intercity.

A nő sérülés nélkül úszta meg a „kalandot”, de nem érezte jól magát, ezért a mentők kórházba szállították – tájékoztatta a Hír24-et a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik