Közélet

Bombariadó a bicskei vasútállomáson

Bombafenyegetés miatt leállították a vasúti forgalmat a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon, a bicskei állomás területét tűzszerészek vizsgálták át.

Peiper Károly közlése szerint fél 12 körül kaptak jelzést a rendőrségtől, s azonnal leállították a vasúti közlekedést, emiatt 60-80 perces késések várhatók a kora délutáni órákban. Az átvizsgálás befejezéséig és a vonatközlekedés újraindításáig az utasokat vonatpótló autóbuszok szállították Herceghalom és Szárliget között. A vasútállomáson nem találtak bombát vagy veszélyes csomagot, így délután fél kettó előtt megindult a közlekedés. A késések a délutáni órákban fokozatosan szűnnek meg a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon, pótlóbuszokra már nem kell átszállni az utasoknak.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, egy női hang fél tizenkettőkor közölte a rendőrség ügyeletével, hogy húsz perc múlva bomba robban a bicskei vasútállomáson. A helyszínre érkező rendőrök azonnal megkezdték az épület és környékének kiürítését, a vasúti forgalmat leállították.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik