Közélet

Kábítószer-terjesztőket fogtak el Józsefvárosban

Kábítószerrel való visszaélés bűntett gyanúja miatt indított eljárást öt magyar és egy külföldi férfi ellen a VIII. kerületi kapitányság.

A nyomozók hétfő este a VIII. kerületi Nagyfuvaros utca egyik épületének két lakásában házkutatást tartottak, mivel előzetes információk szerint a lakásokban kábítószer-kereskedelem folyt.

A rendőrök az egyik lakásban elfogtak, majd előállítottak két férfit. A lakásból kisebb mennyiségű kábítószergyanús anyag és egy gázriasztófegyver – az ahhoz tartozó lőszerekkel – került elő – olvasható a honlapon.

A másik lakásból három magyar és egy külföldi férfit állítottak elő. Lefoglaltak egy gázriasztófegyvert az ahhoz tartozó lőszerekkel, egy digitális mérleget kábítószergyanús maradvánnyal, valamint kisebb és nagyobb méretű nejlontasakokat kábítószergyanús anyagmaradványokkal.

A gyanúsítottak az elfogásukkor kidobtak az ablakon egy szövettáskát, amelyben több mint 80 gramm zöld színű, kábítószergyanús növény, csaknem 100 kábítószergyanús tabletta és egy digitális mérleg volt – közölte a rendőrség.

A gyanúsítottakkal szemben kábítószerrel való visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a további eljárást a BRFK folytatja le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik