Közélet

Lehetett még áldozata a darabolós gyilkosoknak

A rendőrök újabb, feltehetően emberi csontokra bukkantak.

A Magyar Nemzet szerint beismerő vallomást tett az öcsödi darabolós gyilkosság egyik gyanúsítottja. A két előzetes letartoztatásban lévő férfi házánál tartott újabb helyszínelésen további – feltételezhetően emberi – maradványokra bukkantak a nyomozók.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a lapnak azt mondta, a megtalált csontokat jelenleg igazságügyi orvosszakértő vizsgálja. A Magyar Nemzet emlékeztet arra: a 17 éves J. Jánost és a 36 éves J. Bálintot múlt csütörtökön tartóztatták le. Azzal gyanúsítják őket, hogy megölték és feldarabolták a szintén 17 éves T. Lászlót, majd a maradványait elrejtették.

A cikk felidézi azt is, hogy egy hasonló korú helybeli lány korábban azt állította, hogy a gyanúsítottak elrabolták, napokig fogva tartották, kínozták és többször megerőszakolták. Akkor a lány szülei feljelentést tettek a rendőrségen, a két férfit be is vitték, de utána szabadon engedték őket.

Lapértesülések szerint egyébként nem kizárt, hogy az öcsödi gyilkosok végeztek egy másik 17 éves fiúval, akit november óta senki sem látott. Az eltűnt fiú nem más, mint a gyanúsított páros egyik tagjának az unokaöccse.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik