Közélet

Az igaz szerelem ára 20 000 euró

A spanyol nő csak azért rendezte meg saját elrablását, mert kíváncsi volt, hogy férje fizetne-e érte.

A madridi rendőrség letartóztatott egy asszonyt, aki megrendezte saját elrablását, majd 20 000 eurós váltságdíjat követelt férjétől. A hölgy saját bevallása szerint nem akart semmi rosszat, csak tudni szerette volna, hogy férje hajlandó-e kifizetni érte az összeget.

A férfi SMS-ben értesült neje elrablásáról, az „elkövetők” fényképet is csatoltak a megkötözött asszonyról, valamint megtiltották a férjnek, hogy értesítse a rendőrséget – ezt azonban a férfi figyelmen kívül hagyta, és azonnal jelentette az ügyet a madridi hatóságoknak. A rendőrség a nyomozás során végül eljutott egy gandiai bevásárlóközpontba, ahol megtalálták a hölgyet – épen és egészségesen.

Az asszony azonban egy szívhez szóló szerelmi vallomáson kívül sokkal többet is kaphatott volna, ha férje hajlandó kifizetni a váltságdíjat – 2008-ban egy nőt, aki gyermekei elrablását rendezte meg, hogy pénzhez jusson, 3 és fél évnyi letöltendő börtönbüntetésre ítéltek zsarolásért. Igaz, neki összesen nyolcszor sikerült “elrabolnia” saját gyerekeit.

AJÁNLOTT LINKEK:

A spanyol nő megrendezte elrablását, hogy férjét tesztelje – angolul (Jezebel)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik