Közélet

Rendőrautó karambolozott

Hárman sérültek meg az M1-es autópálya Győr felé vezető sávjában, a bicskei felhajtótól két kilométerre.

Egy személyautó megcsúszott, és a szalagkorlátnak ütközött. Utasai kiszálltak a kocsiból, s az autó mellett állva várták a rendőröket – mondta el a baleset körülményeiről a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A kiérkező járőrök éppen kiszálltak a szolgálati kocsiból, amikor álló autójukba hátulról belerohant egy személykocsi, meglökte a rendőrségi járművet, az ütközés ereje pedig átrepítette a szalagkorláton a korábban balesetet szenvedett kocsi férfi és nő utasát – tette hozzá Németh-Kész Mónika rendőr százados.

A mentők a férfit és a nőt kórházba vitték. A balesetben megsérült a rendőrségi kocsiba belehajtó autó vezetője is, az ő sérülésének mértékéről nincs információja a rendőrségnek. A rendőrök nem sérültek meg a balesetben.

A karambolozott járművek a leállósávot foglalják el, így az érintett útszakaszon zavartalanul halad a forgalom. A havazás miatt Fejér megye útjain több anyagi káros baleset történt szombat délelőtt. Az M7-es autópálya Siófok felé vezető sávjában például négy helyszínen, Lepsénynél, Sukorónál és Székesfehérvárnál is helyszínelnek a rendőrök.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik