Közélet

Holttestet találtak a kézigránátos gyilkosság helyszínén

A hajléktalan férfit egy késsel szíven szúrták.

Egy 49 éves hajléktalan férfi holttestét találták meg szerdán Pécsen, a két évvel ezelőtti kézigránátos gyilkosság helyszínén.”Elsőként a mentőket hívta valaki a férfihoz, de nem tudtak segíteni rajta és értesítették a rendőrséget, amely orvos szakértő bevonásával vizsgálja a körülményeket. Azt, hogy mikor és milyen körülmények között halt meg” – áll Zsobrák Péternek, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének az MTI-hez eljuttatott közleményében.

A rendőr őrnagy az esetről több részletet nem közölt, az MTI rendőrséghez közeli forrásból úgy értesült: a ház melléképületében talált férfi gyilkosság áldozata lett, egy késsel szíven szúrták. A szomszédok elmondása alapján a rendőrök egy férfit és egy nőt bilincsben vittek el a helyszínről.

Ezen családi ház volt az az épület, melynek utcafronti ablakán 2008. november 18-án éjjel kézigránátot dobtak be. A gránát az ágyra esett és felrobbant, a szobában tévéző férfi és élettársa életét vesztette. A bűncselekmény négy vádlottjának perét a Baranya Megyei Bíróság tárgyalja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik