Közélet

Stohl vadászata miatt nyomoz a rendőrség

Vizsgálatot rendelt el a rendőrség Stohl András vadászkalandja miatt. A színész-műsorvezetőt egy hete a bakonyi erdőkben látták vadászni.

A Blikk úgy tudja, Stohlnak egy szép szarvasbikát sikerült leterítenie. A szépséghibája a történetnek csak az, hogy a színésztől a májusi súlyos közúti balesete után elvették vadászpuskáit, illetve bevonták fegyverviselési és vadászengedélyét is. A lap úgy tudja, hogy épp ezért egy másik vadász neve alatt jegyezték be a vadat a vadászkönyvbe.

– A magánokirat-hamisítás miatt egy évig terjedő szabadságvesztésre vagy közérdekű munkára, illetve pénzbüntetésre ítélhetik a felelőst. De mint felbujtót azt is felelősségre vonhatják, akinek a kérésére a hamisítás történt – magyarázta Kamarás Péter ügyvéd.

A rendőrség nyomozást rendelt el az ügyben.

– Az említett esettel kapcsolatban nem érkezett feljelentés a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságra. A sajtóból a hatóság tudomására jutott információk alapján a rendőrség vizsgálatot rendelt el az ügyben – mondta Frankó Marianna, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik