Közélet

Sokkos állapotban vannak a Stohl-baleset áldozatai

Majdnem elájult a Frizbi felvételén az egyik áldozat, egy 18 éves lány, aki pánikszerű rosszullétektől szenved a baleset óta.

Egy idős házaspár és öt fiatal élete változott meg a Stohl András által okozott balesete óta.

“Borzalmas volt átélni egy ilyen balesetet. Szerencsére nem lett komolyabb bajunk, bár az agyrázkódás miatt olykor még most is rám törnek hirtelen rosszullétek. Pénteken érettségizem, amire a baleset óta nem tudtam készülni, egyszerűen képtelen vagyok koncentrálni” – mondta a Blikknek Hesz Mirabella (18), aki a Frizbi felvétele alatt is rosszul lett, ezért pár percre Hajdúéknak le kellett állniuk.

“Lilla barátnőm azóta is sokkos állapotban van, pszichiáternek kell kezelnie. Olykor én is szenvedek pánikszerű rosszullétektől, dolgozni nem tudok, pihennem kellene otthon, de gyakran az orvosnál kötök ki” – nyilatkozta a lány.

A baleset áldozatai azt mondták, miután a helyszínre megérkezett Stohl András kedvese Ancsika, hogy párját kihúzza a slamasztikából, figyelmeztették arra, hogy még véletlenül se vállalja magára a balesetet.

“Ránk förmedt, és azt mondta, hogy ostobák vagyunk. Majd sajnáltatta magát, siránkozott, hogy ő már többször figyelmeztette Stohl Andrást, próbált vele beszélni, de nem lehetett. ” – mondta Tóth Tibor, az autót vezető sofőr.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik