Közélet

Ittas férfi támadt a rendőrökre

Rátámadt a rajta segíteni próbáló rendőrökre egy fiatal férfi éjszaka Szeged belvárosában. Hivatalos személy elleni erőszak miatt eljárás indult ellene

A járőrök egy vérző fejű fiatalemberre lettek figyelmesek Szegeden egy buszmegállóban. Odamentek hozzá és megpróbálták megtudni, hogy mi történt vele, mire a fiatalember agresszívvé vált. Az egyenruhások mentőt hívtak, hogy azok ellássák a sebeit, erre az erősen ittas ember lökdösni kezdte az egyik rendőrt, majd a másikat a nyakánál kapta el.

A járőrök végül nem sérültek meg és a fiatalembert előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra. Mint kiderült, a férfinak nem sokkal korábban sérült meg a feje, ugyanis az éjszaka folyamán már másokkal is összeszólalkozott, egy lökdösődés során elesett, és beütötte a fejét. A Szegedi Rendőrkapitányság a férfi ellen hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt kezdeményezett eljárást a Szegedi Nyomozó Ügyészségen, az éjszaka történtek kapcsán pedig garázdaság miatt indult ellene nyomozás. A férfit a mentők a kapitányságon látták el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik