Tech

Verésért könyörgött a facebookos büntetés helyett

Az online megaláztatás helyett inkább a fenekelést választotta volna egy 12 éves lány, de anyja hajthatatlan maradt.

A gyerekkori büntetéseknek ugyan megvoltak a fokozatai, de abban valószínűleg mindenki egyetért, hogy a nyilvános (vagy még rosszabb: barátaink előtt zajló) megaláztatásnál kevés kellemetlenebb élmény akadt. Visszagondolva azonban hálát kell adjunk legalább azért, hogy akkoriban a nyilvánosság még nem jelentette az egész világot, vagyis nem volt még mindent megörökítő internet.

Ezzel valószínűleg teljesen tisztában volt az a 12 éves lány is, akit anyja a következő felirattal tiltott el a közösségi oldalaktól:


Mivel alkohollal szeretnék pózolni, nyilvánvalóan nem vagyok még kész a közösségi médiára, ezért szünetet tartok, amíg meg nem tanulom, mit szabad posztolni és mit nem. (Fotó: ReShonda Tate Billingsley)

ReShonda Tate Billingsley – az anya – akkor döntött az online büntetésről, mikor lányáról olyan képet talált, amin egy üveg vodkával szerepelt, alatta a következő felirattal: “Bárcsak megihatnám!” Mikor a gyermek megtudta, a gyermeteg tréfának mi lesz az ára, az édesanya elmondása szerint egyenesen könyörögni kezdett egy klasszikus fenekelésért.

Szerintetek megfelelő büntetés volt ez egy 12 éves számára? Vagy jobb lett volna, ha a számítógéppel számol le az anyuka?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik