Tech

Itthon is kapható az új iPad

Péntek délelőtt 10 órától hazánkban is elérhető az Apple új táblagépe.

Bár az iFanatic.hu helyzetjelentése szerint reggel 6-kor már 25-30, 7-kor pedig 50-55 ember állt sorban az XMS boltja előtt, az iPhone 4S hazai indulásakor szerzett tapasztalataink azt mondatják velünk, hogy azoknak sem kell nyúlcipőt húzni, akik csak most jöttek rá, hogy szívesen elköltenének 150-250 ezer forintot az új iPadre.

A legolcsóbb modell (16GB Wi-Fi) ugyanis 149 990 forintért elvihető egyenesen az Apple-től és annak valamelyik hazai viszonteladójától egyaránt – míg az XMS egy az egyben átvette az árakat, addig az iStyle és a StarKing kilencven forinttal olcsóbban adják.

Akinek erre nincs pénze, de mégis szeretne egy iPaddel gazdagodni, annak érdemes körülnéznie az iPad 2 háza táján, melynek legolcsóbb változata az induláskor még 139 990 forint volt, jelenleg azonban már 118 990-ért is elérhető.

Az immáron egyéves modell legnagyobb hátránya az újabb verzióval szemben a gyönyörű Retina Disply hiánya – az Apple összehasonlításából minden különbség kiderül, azt azonban mindenki maga döntse el, hogy megéri-e 30 ezer forinttal drágábban vagy olcsóbban vásárolni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik