Üzleti tippek

ITB TOP 25: idén is élmezőnyben az Invitech szakembere

Kilencedik alkalommal állította össze az IT Business online és print magazin a komoly presztízsű TOP 25 rangsort.

Az infokommunikációs szektorban kiválasztott 50-es jelöltlistát egyrészt a szakmai zsűri értékelte, másrészt pedig az ITB néhány éve egy új, objektív mérőeszközt is alkalmaz az értékelő rendszerükben. Ennek része a közösségi médiafelületeiken mérhető sikerráta, valamint az eseményeiken való szereplések visszacsatolása is. A végleges rangsor felállításakor most is szerepet játszottak az elmúlt egy év üzleti sikerei is.

Marton László

Lassan már hagyomány, hogy az Invitech eredményesen szerepel az IT Business éves díjátadó gáláján, ahol a legsikeresebb infokommunikációs projekteket és vezető szakembereket ismerik el. Idén is így történt: a héten megrendezett eseményen a szakmai zsűri és a közönségszavazás együttes eredménye alapján Marton László, az Invitech vállalati értékesítési vezérigazgató-helyettese a TOP 25-ös listán a 10. helyezést érte el.

A vállalat szakmai elismertségét is kifejező helyezés jelentőségét növeli, hogy idén a szokásosnál is erősebb volt a mezőny. A teljes lista az ITBusiness.hu oldalon található.

Marton László idén június óta az Invitech vállalati értékesítési vezérigazgató-helyettese. Feladatköre kiterjed az üzleti ügyfelek részére biztosított távközlési és IT-szolgáltatások értékesítésére, valamint a teljes körű ügyfélkapcsolati tevékenység irányítására.

Top 25 – 10. helyezett: Mindent tud a B2B és a sales világáról – Olvassa el az IT Business összefoglalóját is!

A szakember az elmúlt időszak legfontosabb eredményének az egységes értékesítési szervezet kialakítását tekinti. Ennek részeként valósult meg az iparág-specifikus nagyvállalati fókuszterületekre koncentráló működés, továbbá létrejött a hatékony középvállalati értékesítést célzó egységes modell. Mindezek eredményeként az iparági átlagot meghaladó növekedést sikerült elérni a megcélzott ügyfélszegmensekben.

Marton László korábban meghatározó szerepet töltött be az Invitech informatikai kompetenciájának megteremtésében és az infokommunikációs szolgáltatások bevezetésében. Majd éveken keresztül irányította a társaság nagyvállalati és kormányzati értékesítési tevékenységét, mely később kiegészült a középvállalati szegmens ügyfélkörével is.

Már a kkv-k is nyitnak a felhők felé
Egyre több cég egyre nagyobb mértékben használja informatikai rendszereinél a felhőszolgáltatásokat.

Kiemelt fotó: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik