Üzleti tippek

Az 5G-re is készül az Invitech – Új szervezeti struktúrát vezetnek be

Az infokommunikációs megoldásszállító két új üzletágat hozott létre.

Az Invitech júliustól új szervezeti modell keretében folytatja tevékenységét. A vállalat az új struktúrában erőteljesebben fókuszál stratégiai szolgáltatásaira az ügyfelek eltérő igényeinek még színvonalasabb kiszolgálása érdekében. Az Invitech az új modell részeként két üzletágat hívott életre.

Az Infrastruktúra és társszolgáltatói üzletág vezetését a nemzetközi telekommunikációs szektorban szerzett több mint húszéves tapasztalattal rendelkező Kis Albert vezérigazgató-helyettes látja el, aki 2017-ben csatlakozott az Invitech-hez.

Az 5G-s világban nagyobb lesz az együttműködésre való hajlandóság
Világszerte sorra jelentenek be ötödik generációs hálózathoz kapcsolódó fejlesztéseket.

Az üzletág portfóliójába tartoznak a sötétszálas optikai gerinchálózat részei, a rádiós bázisállomások, a kollokációs, menedzselt, bérelt vonali és menedzselt ethernet szolgáltatások. Az üzletág felelős az optikai és a rádiós alapú átviteli hálózat, valamint az adatközponti infrastruktúra üzemeltetéséért és fejlesztéséért.

A Vállalati szolgáltatások üzletágat a céghez 2012-ben csatlakozó, telekommunikációs és IT-területen egyaránt széles körű tapasztalattal rendelkező Kemendi Zsolt vezérigazgató-helyettes irányítja. Az üzletághoz tartoznak a vezetékes alapú hang- és adatszolgáltatások, a felhő- és IT-biztonsági megoldások, valamint ez a terület felel a végfelhasználóknak nyújtott sokrétű IT-szolgáltatás teljes körű támogatásáért. Az üzletág legfontosabb célja, hogy olyan ICT-megoldásokat biztosítson az ügyfelek számára, amelyek hatékonyan támogatják üzleti céljaikat és elősegítik digitális fejlődésüket.

Gyülekeznek a felhők a kkv-szektor felett – és ez jó hír
50 százalékkal bővült a felhőszolgáltatások piaca Magyarországon.

A mindkét üzletággal szorosan együttműködő Vállalati értékesítési és ügyfélszolgálati területet az Invitech-hez 2010-ben csatlakozó Marton László vezérigazgató-helyettes irányítja. A nagyvállalati ügyfelek kiszolgálását a továbbiakban az egyes meghatározó szegmensek (pénzügyi szektor, államigazgatás, egészségügy, gyártóipar, szállodaipar) sajátosságaira, valamint a közepes méretű vállalkozások egyedi igényeire fókuszáló szakértői team-ek fogják ellátni.

Az Invitech küldetése, hogy hatékonyan támogassa ügyfelei infrastruktúra- és ICT-üzleti igényeinek megvalósítását. Meggyőződésünk, hogy az 5G technológia gyors terjedése is ezeknek az igényeknek a jelentős növekedését eredményezi. A most bejelentett szervezeti átalakítás, a folyamatos technológiai és infrastruktúra-fejlesztéseink, valamint szakértői gárdánk elkötelezett munkája együttesen kívánja segíteni ügyfeleinket a digitális transzformáció útján – fogalmazott Gerald Grace vezérigazgató.

Kiemelt fotó: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik