Üzleti tippek
Budapest, 2018. április 11.
Dunai látkép a Lánchíddal és az Országház kupolájával.
MTVA/Bizományosi: Róka László 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Javítana az országimázson? Most 1,5 milliót nyerhet vele

24.hu
24.hu

2018. 05. 27. 19:32

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) pályázatot hirdet Magyarország logójának és szlogenjének megalkotására, a pályázatokat június 12-ig lehet benyújtani.
Korábban a témában:

A pályázati kiírás szerint az ügynökség célja Magyarország hosszú távú pozicionálása és ezen keresztül egy átgondolt marketing-eszközrendszer kidolgozása a következő évtizedre.

A feladat egyrészt az, hogy a logó és a szlogen összhangban legyen egymással, és megtestesítsék az ország élménykínálatát a belföldi és külföldi utazók, szakmai partnerek számára. Másrészt az is szempont, hogy megfelelően pozicionálják Magyarországot, segítve, hogy az ország azonosíthatóvá, megkülönböztethetővé váljon, kötődés alakuljon ki iránta.

A kiírás az ügynökség honlapján elérhető, a zsűri június 25-ig választja ki a győztest. Az első helyezett nettó 1,5 millió forintot, a második-harmadik helyezettek pedig nettó 500 ezer forintot kapnak – összegezte az MTI.

Kiemelt fotó: MTVA / Róka László

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Szkopje, 2018. október 5.
Nikola Gruevszki volt  macedón miniszterelnök a macedón fellebbviteli bíróságra érkezik Szkopjéban 2018. október 5-én. A bíróság megerõsítette a Gruevszki ellen hivatali visszaélés miatt kiszabott kétéves börtönbüntetést. A politikust májusban ítélte el egy szkopjei bíróság amiatt, hogy miniszterelnökként befolyást gyakorolt egy páncélozott Mercedes beszerzésére kiírt pályázat kimenetelére, és a gyõztesnek kihirdetett autókereskedõ utólag jutalékot fizetett neki, illetve õ maga személyes használatra is igénybe vette a luxusautót. (MTI/EPA/Georgi Licovszki)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.