Üzleti tippek

Új vezetőket nevezett ki az Invitel Csoport

Kívülről érkezett szakemberekkel is erősíti szervezetét az Invitel Csoport és üzleti ügyfeleit kiszolgáló vállalata, az Invitech Solutions.

Az Invitech Solutions műszaki területét két vezető irányítja a jövőben. Kis Albert – aki korábban a többi között a Türk Telekom International-nál dolgozott – a cég hálózat- és infrastruktúrafejlesztési igazgatója lesz. Kemendi Zsolt pedig továbbra is műszaki igazgatóként a hálózatüzemeltetésért és az IT-területekért felel. Tekintettel a hálózatfejlesztés, illetve az IT-kompetenciák bővítésének fontosságára, mindkét műszaki szakember közvetlenül David Blunck vezérigazgató alá fog tartozni.

Javorniczky Áron operatív vezérigazgató-helyettesként a jövőben is felel az Invitech Solutions teljes üzleti működtetéséért, míg Langsteiner Marianne szintén operatív vezérigazgató-helyettesként továbbra is irányítja az Invitel üzleti részlegeit.

Szeptembertől a csoport felsővezetői csapatához csatlakozik pénzügyi vezérigazgató-helyettesként Gerry Grace (korábban GTS Central Europe).

A csoportszintű feladatokat ellátó területekre további két új vezetőt nevezett ki David Blunck. A HR igazgatói feladatokat Jakobsen Petra látja el (korábban Bonafarm, GE), a jogi és szabályozási igazgatóságot pedig Fazekas Balázs (korábban Dentons) vezeti, mindketten megbízott vezetőként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik