A Facebookon jelentette be a Bistro No Waste tulajdonosa, Keve Zsuzsa, hogy bezárja Budapest egyik legfenntarthatóbb éttermét és másik vállalkozására koncentrál.
A Forbes 2017. februárban, nem sokkal a nyitás után járt a bisztróban. A forgalmas Ráday utcában található helyen a biopiacról vagy az egyenesen a gazdáktól beszerzett alapanyagokból készült ételeken kívül a tányérokat is meg lehetett enni. Ezek búzakorpa és víz keverékéből készültek, és órákig bírták a meleget.
Az étteremben ezen felül a blokkot sem nyomtatták ki, hanem elküldték a vásárló által megadott e-mail címre. A tulajdonos akkor úgy számolt, hogy 1-2 éven belül megtérül a vállalkozásba forgatott pénz.
Sokan kérdeztétek,miért zártunk be….Döntenünk kellett,merre tovább,hol van nagyobb szükség a munkámra,időmre.Másik ü…
Közzétette: Bistro No Waste – 2017. július 9.
(via Forbes, fotó: Bistro No Waste)