Üzleti tippek
Closeup of male telemarketing salesperson holding a telephone receiver dialing phone number to make a business call.

Az Invitech Solutions szakembere lett az IVSZ Távközlési tagozat vezetője

24.hu
24.hu

2017. 05. 31. 18:07

Május közepén az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) Marton Lászlót, az Invitech Solutions nagyvállalati és kormányzati igazgatóját választotta meg a Távközlési tagozat új vezetőjének és ezzel együtt a szövetség elnökségi tagjának a következő három évre.
Korábban a témában:

Az infokommunikációs szakember kiemelt fontosságúnak tartja, hogy legyenek olyan szakmai műhelyek, amelyek a szolgáltatói érdekeken túlmutatva tudják képviselni a teljes ágazatot. Marton László szerint kiemelt jelentőségű az is, hogy a cégek készen álljanak a digitális fejlődésre – ez a piaci fennmaradás egyik feltétele.

Marton László több mint tizenöt éves vezetői tapasztalattal rendelkezik az üzleti infokommunikáció területén. Az Invitech Solutions nagyvállalati és kormányzati szegmensének vezetése előtt az ICT-üzletfejlesztési terület igazgatójaként dolgozott a társaságnál, fontos szerepet játszott az egyedi, ügyfélre szabott, integrált megoldások kialakításában, az ICT-szolgáltatások bevezetésében, illetve az Invitech Solutions megalapításakor a fejlesztési stratégia létrehozásában.

Marton László

A Távközlési tagozat vezetőjeként a célom, hogy ebben a kiemelkedő jelentőségű szakmai bizottságban az iparág fejlődését nagyban elősegítő, professzionális javaslatok készüljenek. A digitális fejlődéshez elengedhetetlen, hogy legyenek olyan szakmai műhelyek, amelyek a szolgáltatói érdekeken túlmutatva, a teljes ágazat szempontjait képesek megjeleníteni. Ezért is nagy megtiszteltetés, hogy szerepet vállalhatok az IVSZ munkájában – mondta Marton László a kinevezése kapcsán.

Az IVSZ az informatikai, távközlési és elektronikai vállalatok szakmai szövetsége, az iparági és társadalmi érdekek képviselője. A szervezet egy nemzetközileg integrált, innovatív hazai infokommunikációs szektor megteremtéséért dolgozik, munkáját egy 12 tagból álló elnökség felügyeli és irányítja, köztük hatan tagozatvezetői szerepkört is ellátnak. A szövetség vezetésének tagjai kiemelt fontosságúnak tartják a digitális oktatás fejlesztését és a digitalizáció más iparágakra való hatásának nyomon követését.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Former Macedonian Prime Minister Nikola Gruevski arrives at a courthouse in Skopje on October 5, 2018. - A court has sentenced former Macedonian Prime Minster Nikola Gruevski to two years in prison for unlawfully influencing interior ministry officials in the purchase of a luxury vehicle. (Photo by Robert ATANASOVSKI / AFP)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.