Üzleti tippek

Az Invitech Solutions lett az év legsikeresebb ICT-cége

A napokban rendezték meg az informatikai és telekommunikációs iparág egyik legrangosabb hazai eseményét, az ITBusiness & Technology konferenciát. A már hetedik alkalommal megtartott rendezvényen hirdették ki a szektor Top 52-es listájának végeredményét is, amelyen az Invitech Solutions végzett az első helyen, így kiérdemelve a „2016 legsikeresebb ICT-cége” elismerést.

Az Invitech Solutions önálló márkaként ugyan csak bő fél éve lépett a piacra, de az Invitel Csoport vállalati és nagykereskedelmi üzletágaként már húszéves tapasztalatra tett szert. Az infokommunikációs vállalat ügyfelei között közép- és nagyvállalatok, valamint közintézmények is megtalálhatóak, emellett a távközlési szektor több száz szereplője számára biztosít nagykereskedelmi szolgáltatásokat. A társaság az elmúlt években mintegy 9000 km optikai kábelt fektetett le 11 hálózati határkilépő ponttal és 6 adatközponttal is rendelkezik.

Sziebig Andrea, az IT-Business főszerkesztője és Javorniczky Áron, az Invitech Solutions operatív vezetője

„Rendkívül megtisztelő számunkra, hogy az első helyen végeztünk ebben a komoly mezőnyben. A siker mintegy 500 szakemberünk professzionális munkájának eredménye, és egyben örömteli visszaigazolása annak a teljesítménynek, amit ügyfeleink részére nyújtunk nap mint nap. Ebben a díjban benne van az egyre népszerűbb adatközponti megoldásaink elismerése, vagy az a tény, hogy egyik vezető üzleti kommunikációs megoldásunk, az IP Center ma már összesen háromszor annyi melléket szolgál ki, mint három évvel ezelőtt. Egyre több pénzintézet veszi igénybe az igen komoly adatbiztonságot garantáló infokommunikációs szolgáltatásainkat is, a többi között emiatt is bővítjük több száz négyzetméterrel vezető adatközponti létesítményünk, a DC10 kapacitását” – nyilatkozta Javorniczky Áron, az Invitech Solutions operatív vezetője.

A mintegy 6000 ügyfelének informatikai-, adatközponti- és felhőmegoldásokat, valamint adatátviteli és telekommunikációs szolgáltatásokat nyújtó társaság számos más elismerést is begyűjtött már az elmúlt hónapokban. Hazánkban elsőként nyerte el 2016-ban a nemzetközi Metro Ethernet Forum MEF 2.0 tanúsítását, amellyel a szervezet az Invitech Solutions országos lefedettségű adatátviteli hálózatán megvalósult fejlesztési programot ismerte el. Emellett pedig a cég a napokban kapta meg a világ legnagyobb szoftvergyártójának minősítését is, amely a nemzetközi színvonalú adatközponti kompetenciáját tanúsítja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik