Üzleti tippek

Kíváncsi lett a kamara, mit gondolnak róla a vállalkozások

24.hu
24.hu

2016. 10. 12. 15:28

Több mint nyolcvan vállalkozás képviselője vett részt az első kamarai konzultáción, amelyet a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) rendezett tagjai számára.
Korábban a témában:

A fórumon megjelent kamarai tagok feltehették kérdéseiket, illetve elmondhatták véleményüket, javaslataikat a BKIK működésével kapcsolatosan. Azok a vállalkozások pedig, amelyek képviselői nem tudtak jelen lenni a rendezvényen, kérdőív kitöltésével fejezhették ki véleményüket a kamara működéséről.

A konzultáción részt vevő vállalkozók a többi között kiemelték, szeretnék, ha a kamara már az őket érintő törvények megalkotásában is részt tudna venni, ehhez akár kezdeményező szerepet is vállalhatna a BKIK. Ugyanilyen fontosnak jelölték meg a pályázatok elérhetőségét, az abban való részvétel lehetőségénék megteremtését.

Fontos kérdés a cégek számára egy olyan szolgáltatói bázis kialakítása is, amely a kamarán belüli, minősített vállalkozásokat gyűjti egybe és teszi elérhetővé a tagság számára.

A résztvevők egyöntetűen kiemelkedő fontosságúnak nevezték a digitálisan elérhető, online oktatási anyagok létrehozását, amellyel nemcsak a fiatal vállalkozóknak tud segítséget nyújtani a kamara, de a már működő vállalkozásoknak is lehetőséget ad a fejlődésre. Ezt a digitális tananyagot már fejleszti a BKIK, így hamarosan elérhetővé válik a tagok számára.

Ugyanígy megoldódik a kamarán belüli információáramlás is, hiszen erre a kamara már létrehozott egy kommunikációs osztályt, amely a tagokkal való kapcsolattartást, az információk eljuttatását is végzi. A BKIK azt tervezi, hogy féléves gyakorisággal hasonló fórumokat rendez a vállalkozásoknak.

Szeretnél személyre szabottan híreket olvasni a mobilodon?
Töltsd le a 24.hu app-ot, és tájékozódj hiteles forrásból megbízhatóan és gyorsan! A 24.hu
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Hands touching global connection and icon customer networking data exchanges on glitter bright lights colorful background
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.