Üzleti tippek

Így nyerhet a cége az ingyenes wifivel

Az ingyenes wifihálózatok biztosításával a vállalkozások üzleti előnyökre is szert tehetnek. Az Invitel újabb infografika-összeállításában a kisvállalatoknak adnak tippeket.

Az okostelefonokat már életünk minden területén használjuk, legyen szó munkáról, szórakozásról, informálódásról vagy a családdal, barátokkal való kapcsolattartásról.

Éppen ezért vállalkozóként is fontos, hogy a vendégekre, ügyfelekre is gondoljunk, hiszen egy könnyen elérhető, ingyenes Wi-Fi-szolgáltatással akár még üzleti előnyökre is szert tehetünk – amellett, hogy kedves gesztus, a cég általános megítélését is pozitív irányba befolyásolja.

Az Invitel összegyűjtött néhány fontos tudnivalót az ingyenes Wi-Fi-hálózatokról. A teljes infografika az infokommunikációs szolgáltató kisvállalati blogján nézhető meg.

Invitel - kisvállalatok - wifi1Invitel - kisvállalatok - wifi2Invitel - kisvállalatok - wifi3Invitel - kisvállalatok - wifi4Invitel - kisvállalatok - wifi5Invitel - kisvállalatok - wifi6 Invitel_kisvallalati_wifi7

Ajánlott videó

Olvasói sztorik