Üzleti tippek

Cégre szabható kisvállalati szolgáltatásokat kínál az Invitel

Ahány kisvállalkozás, annyiféle igény merülhet fel a vezetékes internet-, a telefon- és az üzleti digitális TV-szolgáltatások esetében. Erre kínál szabadon kombinálható megoldást az Invitel Profi portfóliója.

A kisvállalati szektor rendkívül nagyszámú és sokféle vállalkozást foglal magában a pékségektől kezdve a kisebb panziókon keresztül az autószerelő műhelyekig vagy éppen ügyvédi irodákig. Az üzleti profil különbözőségei és az eltérő működés miatt érthetően teljesen más telekommunikációs igényeket támaszt egy cukrászda, mint például egy szépségszalon. Az viszont napjainkban már a kisvállalatok esetében is bizonyos, hogy a potenciális ügyfelek eléréséhez és az ügyfélélmény növeléséhez megfelelő online jelenlétre is szükség van.

Üzleti lehetőségek a weben

„Marketingszempontból ma már főként az internet az a szolgáltatás, amely leginkább segítheti a kisvállalatok sikerességét, és eredményesen kiegészítheti eddigi marketingtevékenységüket. A kisebb cégek számára az online megjelenés kiindulásképpen lehet egy saját, céges domainnév, de például a szálláshelyek, éttermek esetében a különböző gyűjtőportálokon való jelenlét is ugyanilyen fontos sikerkritérium. A potenciális ügyfelek közül ugyanis sokan ma már főként a weben keresgélnek, és ott foglalnak időpontot. Az Invitel a többi között abban tud segíteni a kisvállalkozásoknak, hogy megfizethető áron, megbízható üzleti vezetékes internetszolgáltatást kínál számukra, amelyhez akár 30%-os havidíj-kedvezménnyel együtt vehetnek igénybe telefon- és üzleti digitális TV-szolgáltatást” – összegezte Iski István, az Invitel lakossági és kisvállalati üzletágának marketingigazgatója.

A Profi portfólióban a kisvállalatok külön-külön választhatnak széles kínálatú vezetékes szolgáltatásaink közül, azaz profiljuktól és igényeiktől függően szabadon válogathatják össze az egyes elemeket.

Tippek a vezetékes internetszolgáltatáshoz

A telekommunikációs cég többfajta elérhető sávszélességű Profi Net vezetékes internetcsomagja közül ki-ki igénye szerint választhatja ki vállalkozása számára a legmegfelelőbbet. Amennyiben internetszolgáltatásra egyéves határozott idejű szerződéssel fizet elő, sávszélességnövelő opcióval 30 napig díjmentesen használhatja az eggyel nagyobb internetcsomag sávszélességét.

 

Ugyanígy, egyéves határozott idejű szerződéskötés esetén a szolgáltató a csomag részeként biztosít céges belföldi domain nevet is, amelyhez hozzárendelhető a szintén csomagban foglalt 5 darab 6 GB tárterületű e-mail postafiók.

„Cégnév.hu”: a saját domain értéke

„Profi portfóliónk keretében az internetszolgáltatás mellé belföldi domainnév szolgáltatást is nyújtunk, amely a többi között azt jelenti, hogy a kisvállalati ügyfelek saját cégnevükhöz illeszkedő honlap- és e-mail címet választhatnak. Mindezek – amellett, hogy professzionálisabb megjelenést közvetítenek a vevőik, illetve üzleti partnereik felé –, fontos marketingértékkel is bírnak, hiszen az üzleti levelezésben az e-mail címeken keresztül is folyamatosan megjelenik a cég neve, és a könnyű megjegyezhetőség miatt a keresőprogramokban is rövidebb idő alatt az adott vállalkozásra találhatnak az érdeklődők. Ennek jelentőségét azért fontos hangsúlyozni, mert még ma is számos kisvállalkozás csupán ingyenes levelezőrendszert és privát e-mail címeket használ” – részletezte Iski István.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik