Üzleti tippek

A Facebookon túl is van élet

tn-faceb (Array)
tn-faceb (Array)
Tumblr, Instagram, Pinterest – Mit tudnak, amit a legnépszerűbb közösségi oldal nem? Miért éri meg a cégeknek például az Instagramot is beépíteniük az online marketingbe?

Ha úgy érzi, eltéved a közösségi média „dzsungelében”, akkor az Invitel infografika-sorozatában megnézheti, hogy felhasználóként mire érdemes figyelni, milyen beállításokkal lehetnek nagyobb biztonságban az adatai, de azt is megtudhatja, hogy melyek a legsikeresebb hazai Facebook-oldalak.

A sorozatban a Facebook, YouTube, Twitter és LinkedIn után következzenek az alternatív közösségi oldalak, amelyek némi csavarral egyedi élményt nyújtanak a felhasználóknak.

Instagram vs. Pinterest: képek, videók, élmények

A képi tartalmak nagyon népszerűek a közösségi médiában. Ezen a téren a két legnagyobb platform a fiatalok körében hódító Instagram és a női felhasználók kedvence, a képeket tematikus tablókon megjelenítő Pinterest.

Invitel_infografika_Instagram_Pinterest1Invitel_infografika_Instagram_Pinterest2

Üzleti tipp

A közösségi marketingbe a Facebook mellett az Instagramot is érdemes beépíteni, ezt az oldalt ugyanis a hazai cégek még kevésbé fedezték fel maguknak. Az Instagram kizárólag a látványra alapoz, ebben segítenek a képek szűrői és a speciális effektek is. A többi közt éttermek, utazási irodák mutatós Instagram-fotókkal is erősíthetik a márkaépítést, de a ruházati termékek számára is ideális lehetőségeket nyújt a portál.

Tumblr: szabad és szabados

Invitel_infografika_TumblrInvitel_infografika_Tumblr2Invitel_infografika_Kozossegi_media

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik