Üzleti tippek

Társasházi üvegzseb: nézzen a körmére a közös képviselőnek

A bonyolult társasházi pénzügyekben hozhat tisztánlátást az eHáz online rendszer, amelynek része a lakó- és mérőóra-nyilvántartás, az óraállás-becslési modul, a dokumentumkezelő és könyvviteli program, de sok más funkció mellett a rezsicsökkentő értesítés nyomtatásában is segít.

Ma a család után a társasház a legkisebb olyan vagyonközösség, amelybe nem magunk választjuk a tagokat. Ezért is fontos, hogy egy hibás, a lakógyűlésen átgondolatlanul meghozott döntés ne károsítsa a pénztárcánkat.

Az eHáz rendszere erre ad megoldást: felhasználóbarát felületen enged belépést valamennyi lakónak a saját egyenlegéhez, házának adataihoz, és kínál olyan szolgáltatásokat, mint az órabejelentés lehetősége, a hibabejelentés, a szavazás vagy a ház szolgáltatóinak rendszeres értékelése.

Használatához mindössze egy asztali számítógépre, laptopra, tabletre vagy okostelefonra, illetve internetre van szükség, dobozos termékre nincs, mert teljes egészében felhőalapú a megoldás. Ez annyit jelent, hogy működtetéséhez nem szükséges semmilyen szoftver vagy hardver beszerzése. A rendszer használata a lakóknak tiszta helyzetet teremt a sokszor zavaros pénzügyekben.

A folytatásért kattintson az Otthonok és Megoldások oldalára!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik