Üzleti tippek

Az Invitel az üzleti alkalmazásfejlesztésben erősít

Az info- és telekommunikációs vállalat kiemelt partneri együttműködésre lépett az Oriana fejlesztőcéggel.

Az együttműködés eredményeként az Invitel minden eddiginél gyorsabban és költséghatékonyabban fejleszthet 100%-ban az ügyfelek igényeire szabott üzleti alkalmazásokat és szolgáltatásokat, az Oriana pedig még intenzívebb növekedést érhet el, illetve megoldásai mostantól felhőalapú szolgáltatásként is elérhetőek.

„Az elmúlt években az Invitelnél fókuszterületté vált az ICT. A szolgáltatások fejlesztése érdekében folyamatosan keressük azokat a megoldásokat, amelyekkel hatékonyan támogathatjuk üzleti ügyfeleink működését. Az Invitel infokommunikációs szolgáltatásaiban nem szeretnénk a sablonokat követni: arra törekszünk, hogy már majdnem kész üzleti alkalmazásokból állítsuk össze a vállalatok egyedi igényeire szabott megoldásokat” − mondta Marton László, az Invitel ICT üzletágának vezetője.

 

Az Oriana ökoszisztémájában a fejlesztés, az innováció folyamatos, mivel a partnerek, az ügyfelek és a fejlesztők tudásmegosztásán alapul. Mindez támogatja az üzleti alkalmazások számának növekedését.

A partnerek az Effector platformon futó kész blokkokhoz és testreszabható üzleti alkalmazásokhoz férhetnek hozzá.

Az Invitel kiemelt, OEM partnerként nem csupán licencet vásárol, hanem hozzáférést kap bizonyos testreszabható üzleti alkalmazásokhoz, amelyekkel megvan a lehetősége a saját szolgáltatások fejlesztésére, azok továbbértékesítésére. Így a vállalat olyan iparág-specifikus megoldásokkal és felhőalapú szolgáltatásokkal bővítheti portfólióját, amelyek már bizonyítottak a piacon.

Dobozos szoftverek helyett

Az ügyfelek eddigi visszajelzései alapján, az Oriana jó úton jár az alkalmazásfejlesztési piac átformálásában. A siker kulcsa a dobozos célszoftvereknél személyre szabottabb, rugalmasabb, de az egyedi fejlesztéseknél lényegesen hamarabb elkészülő üzleti alkalmazások, illetve az a módszertan, amellyel a cég és partnerei már az első megbeszélésre egy, az ügyféligényekre szabott prototípust mutathatnak be.

„Az elmúlt évben haladtunk tovább a megkezdett úton: a továbbfejlesztett Effector Studio 2.0-val még inkább csökkentettük az alkalmazások fejlesztési idejét, és a fejlesztői felület is könnyebben kezelhetőbbé vált. A szállítói oldal átrendeződése miatt is szükség volt egy olyan eszközre, amelyet már nemcsak a technológiai fejlesztők képesek alkalmazni, hanem a tanácsadók is. A platform az egyszerűbb működésével és átláthatóbb felületeivel most már programozói tudás nélkül is használható, amellyel alapszintű megoldások, illetve prototípusok fejleszthetők akár pár óra alatt” – mondta Kovács Péter, az Oriana ügyvezető igazgatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik