Üzleti tippek

Ki a legjobb sofőr? – Autóverseny a magyar utakon

Ritkán versenyez egymással közös pályán kamion, autóbusz és személyautó, az pedig egészen egyedi, hogy ez a pálya a közút, a cél pedig a minél nagyobb biztonság.

Elindult az autós szakmák közlekedésbiztonsági versenye, az i-Cell Safe Drivers’ Competition (ISDC). A hat héten át tartó programban a kamionos, a taxis, a buszvezető, az értékesítő és szervizes, valamint a futár szakmák mellett profi versenyzők is szerepelnek: őket Bús Edina kétszeres Lotus Ladies Cup győztes és ifj. Tóth János hétszeres magyar ralibajnok képviseli. Több nagyvállalat is részt vesz a versenyben.

A megmérettetés november 26-ától 2015. január 7-éig tart. A résztvevők mindennapi munkájukat végzik, miközben a járműveikbe szerelt i-Cell flottakövető fedélzeti, kamerával felszerelt egység „harmadik szemként” folyamatosan figyeli és analizálja a vezetést, a forgalmat és a közlekedési helyzeteket.

A rendszer képes az ütközésveszély, az irányjelzés nélküli sávelhagyás, a követési távolság, a gyalogos, kerékpáros és motorkerékpáros veszélyhelyzet, valamint a sebességkorlátozások túllépésének a felismerésére.

További részletekért kattintson ide!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik