Üzleti tippek

Népszerű az internetalapú tévézés

Az IPTV új szintre emeli a tévézés élményét, hiszen nem a felhasználónak kell alkalmazkodnia a tévéműsorokhoz, hanem azokat igazíthatja egyéni elvárásaihoz és időbeosztásához.

Az IPTV-szolgáltatásnál a műsorok bármikor rögzíthetők vagy megállíthatók, így a tévénézők nem maradnak le semmiről. Az internetalapú megoldásnak köszönhető a kristálytiszta képminőség és a kiváló hang. Az új technológia többek között a nyelvtanulásban is segíthet, mivel a többnyelvű adások esetében egyre több műsornál választható ki az adás nyelve.

„Az Invitel 2008 júniusában indította el IPTV-szolgáltatását. A hat évvel ezelőtti indulás óta folyamatosan emelkedik az előfizetők száma, és az ügyfelek visszajelzései azt mutatják, hogy népszerű ez a fajta televíziózás. A megoldás legkedveltebb kényelmi funkciói közé tartozik a digitális műsorújság, a műsorok rögzítésének lehetősége, illetve a bármikor megállítható, majd folytatható adás. Örömmel tapasztaljuk továbbá, hogy egyre többen használják az elektronikus műsorkölcsönzést is” – összegezte Langsteiner Marianne lakossági marketingigazgató.

Az Invitel IPTV-előfizetőinek száma júliusban érte el az 50 ezret. Békéscsabai a szerencsés 50 ezredik előfizető, aki egy 1 évre szóló díjmentes, több részből álló Invitel-csomagelőfizetést kapott ajándékba a társaságtól. (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik