Üzleti tippek

Jutalékmentesen is építheti az üzleti kapcsolatokat

FN24
FN24

2014. 07. 28. 15:24

Éjszakába nyúló megbeszélések, költséges marketingkampányok, hideghívások: az ügyfélkeresés és az üzleti kapcsolatépítés néhány tipikus eleme. A BNI merőben más megoldást ajánl. A szervezet szerint egyre több magyar kkv próbálja ki a jutalékmentes együttműködés lehetőségeit.

Korábban a témában:

Az „Aki ad, az nyer!” elven alapuló, az Egyesült Államokból induló vállalkozásépítési modell 2008-ban érkezett Magyarországra. A hagyományos hálózatépítéstől eltérő, a csoporttagságon belül jutalékmentes ajánlásokon alapuló közösségnek tavaly 600 tagja volt idehaza.

A BNI keretei között realizált forgalmuk 2013-ban meghaladta a 12 milliárd forintot.

Eddig a fővárosban 12, vidéken pedig 13 üzleti csoport működött, de július végén Székesfehérváron, illetve várhatóan szeptember elején Budaörsön, Szigetszentmiklóson és Érden is új csoportjuk jön létre.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

GelÈnes, 2009. febru·r 5.
A gelÈnesi FlÛrika JÛzsef f·skamr·jukban felv·gja a NyÌrerdı Zrt. v·mosatyai telephelyÈrıl kapott f·t. A NyÌrerdı Zrt. 6000 kˆbmÈter t¸zelıt k¸lˆnÌt el szoci·lis cÈlra. GelÈnesen tÌz csal·d kapott 34 kˆbmÈter f·t, a havonta kiutalt 6-8000 forint lak·sfenntart·si t·mogat·s helyett. Ezen a tÈlen 16 ember halt meg kih˚lÈs miatt Szabolcs-Szatm·r-Bereg megyÈben.
MTI FotÛ: Bal·zs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.