Üzleti tippek

Megint keresik Európa legjobb vállalkozásait

Tavaly 17 ezer cég mérette meg magát a European Business Award versenyen (EBA). A győztesek összesített árbevétele meghaladta az 1000 milliárd, profitja az 50 milliárd eurót, munkavállalóinak száma pedig a 2 millió főt.

A népes mezőnyben magyar vállalatok is sikerrel szerepeltek az elmúlt években. A díjazottak top 100 mezőnyében szerepelt a Lipóti pékség, a szerves hulladékkal foglalkozó Biofilter és a navigációs fejlesztéseiről híres NNG is.

Mi kell a sikerhez?

Az elmúlt napokban megnyílt a pályázat az EBA idei versenyén. A nyolcadik alkalommal meghirdetett kiírásra számos kategóriában pályázhatnak a cégek.

A díj sokszínűségét mutatja, hogy több kategóriában, különböző képességek és mutatók kerülnek előtérbe, így például a dinamizmus, a vállalkozói szellem vagy a technológiai innovátorok teljesítménye külön-külön kerül összevetésre.

Az RSM International, így az RSM DTM Hungary Zrt. a díjat támogató partnerként fontosnak tartja, hogy a hazai vállalkozások is ugyanúgy lehetőséget kapjanak a megmérettetésre és a sikerre, amely hatékonyan támogathatja a társaságok munkáját és bővülését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik