Üzleti tippek

Az előfizethető informatika felé mozdul a piac

Sipos Anikó
Sipos Anikó

gazdasági újságíró. 2013. 03. 06. 17:30

A nemzetközi trend a magyarországi cégeknél is egyre jobban tetten érhető.

Korábban a témában:

A beruházások helyett a bérelhető megoldásokat egyrészt felértékelte, hogy a válság miatt a vállalkozások folyamatos költségcsökkentésre kényszerülnek. Másrészt egyre nagyobb az igény a működési hatékonyság növelésére is. Az Invitel éppen ezért is kiemelt figyelmet fordít az ICT-szolgáltatások (bérelhető szerverek, egyedi rendszerintegrációs megoldások) folyamatos innovációjára. Erre példa az interneten keresztül megrendelhető, magyar nyelvű, felhőalapú szervermegoldásuk, az Invicloud és a felhőből elérhető virtuális telefonalközpont, az IP Center is.

„A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy IT-ra szakosodott szolgáltató képes lehet hatékonyabban, megbízhatóbban, biztonságosabban és olcsóbban üzemeltetni a céges informatikát, mintha az adott vállalat házon belül oldaná meg mindezt” – mondta Marton László ICT üzletfejlesztési igazgató az Invitel által tartott üzleti reggelin. (x)

Célegyenesben az innovációs pályázat – Március 10-ig lehet jelentkezni

Az InnoMax Díjra megvalósult ötletekkel, a hatékonyságot javító innovációkkal és üzleti fejlesztésekkel pályázhatnak azok a cégek, amelyek az Invitel valamilyen megoldását felhasználva, arra építve értek el sikereket. Nem kizárólag szolgáltatás- vagy termékfejlesztéssel lehet pályázni, a lényeg az üzleti innováció.

A díjra meghosszabbított határidővel március 10-ig lehet nevezni a www.invitel.hu/innomax oldalon három kategóriában: 5-19 fős, 20-69 fős és 70 fő feletti vállalatok.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Pregnant woman sitting in childbearing center
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.