Üzleti tippek

Az ország egyik legmodernebb hálózata épült ki Veszprémben

Az Invitel jelentős változáson ment keresztül az elmúlt hónapokban. Számos olyan beruházást hajtott végre, amelyek lehetőséget adtak a televíziós és internet szolgáltatások fejlesztésére, mindeközben teljesen átalakult a cég felső vezetése, és megújult a szolgáltatásportfólió is.

A vállalat idén több területet is bevont a digitális megújulásba. Legújabb eredmény, hogy Magyarország egyik legmodernebb optikai hálózata épült ki Veszprémben.

Az elmúlt hónapok fejlesztései tették lehetővé, hogy már akár másodpercenként 150 megabit sebességű internetcsomagok közül is választhat 10 ezer veszprémi család, majdnem 40 ezer ember. Az új optikai hálózaton keresztül érhető el az Invitel IPTV szolgáltatása, az InviTv és az interaktív televíziós funkciók is – összegezte Jeszenszky Zsolt regionális vezető, aki hozzátette, hogy év végére újabb városrészeket, lakásokat ér majd el az extra gyors internet vagy az IPTV.

Idén az Invitel 320 ezer háztartáshoz vitte el ezeket a szolgáltatásokat – közölte a cég az MTI-vel. Jövő évi terveikről annyit árultak el, hogy a lakossági piacon nagy hangsúlyt fektetnek a televízióra és az internetre, a vállalati üzletágban pedig egyebek közt a felhőalapú szolgáltatásokra.

A társaság a vállalati piacon több mint 20 ezer ügyfelet lát el média-, tele- és infokommunikációs szolgáltatásokkal, míg a lakossági és kisüzleti szegmensben 750 ezer előfizetést tudhat magáénak a digitális televízió-, az internet-, a mobilinternet- és a hangszolgáltatások piacán. Nagykereskedelmi partnereinek száma meghaladja a 250-et.

Megint díjazzák a kreatív ötleteket

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik