Üzleti tippek

Idén is lesz Márkák Múzeuma

Corso cipő, Mátra televízió, Energomat mosógép még sok nagymama háztartásában előfordul. Most eljött az idő, hogy pénzzé tegyük a sokszor már lomtalanításra ítélt holmikat.

A Reklámzabálók Éjszakájához kapcsolódik az az új kezdeményezés, mely a régi, már nem létező márkák újrafelfedezését (és értékesítését) szolgálja. A Márkák Múzeumába régi, elsősorban a szocialista időkből származó, mára viccessé öregedett eszközöket várnak, amelyektől tulajdonosaik jó érzéssel szeretnének megválni.

A szervezőknek beküldött tárgyakra ugyanis a harsány nevetésbe és délutántól hajnalig tartó tivornyázásba hajló rendezvény közben lehet megnézni, illetve online licitálni is lehet a felajánlott tárgyakra. Az értékesítésből befolyó összegek fele a tulajdonoshoz kerül, míg a másik felét jótékony célokra ajánlják fel a szervezők.

Aki nem akar megválni a kedvessé vált tárgyaktól, azoknak van más lehetőségük is: a legérdekesebb tárgyakról fotót beküldők között jegyeket sorsolnak ki a Reklámzabálók Éjszakájára. A felajánlásokat és a fotókat a markakmuzeuma@egzo.com címre lehet beküldeni. A gyűjtemény majd a www.reklamzabalok.hu/markakmuzeuma oldalon lesz látható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik