Üzleti tippek

Pályázati tippek kkv-knak

Új pályázatok jönnek, régi pályázatok határidejei közelegnek. Tekintse át a lehetőségeket!

Ma ér véget a turisztikai pályázati kiírások tervezeteinek időszaka. A pályázati kiírások a régiók adottságait figyelembe véve támogatják a turisztikai attrakciók (például az egészség- és a kulturális turizmus területén) és a turisztikai fogadóképesség (elsősorban a kereskedelmi szálláshelyek) fejlesztését – legalábbis a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) szándékai szerint. A pályázatok tervei itt tekinthetők meg.


Képzés és e-kereskedelem

A munkahelyi képzések támogatására október 5-től adhatják be a középvállalkozások pályázataikat, tehát korábban, mint arra számítani lehetett. A nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes az első napokban beadni a pályázatot, hívja föl a figyelmet a Cooper Consulting hírlevele. (A pályázati lehetőségről korábban itt beszámoltunk.)

Október 26-ig lehet pályázni e-kereskedelem, illetve e-szolgáltatások támogatására. Támogatott például virtuális bevásárlóközpont beindítása, vagy meglévőhöz történő csatlakozás, online ügyfélszolgálat létrehozása, s még sok egyéb. A közép-magyarországi régióban 65 százalékos önerő szükséges, a többi régióban csak 50 százalék. A közép-magyarországi régió cégeinek szóló kiírás itt , a többi vállalkozásé itt tekinthető meg.


Minőségirányítás, kereskedelemfejlesztés

Ugyancsak október 26. a határideje a minőség-, környezet-, és egyéb irányítási rendszerek (pl. ISO) bevezetésének. A pályázatról bővebben itt tájékozódhat.

Október utolsó napja az ITDH Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Közhasznú Társaság kereskedelemfejlesztési pályázatának. A sikeres pályázók támogatást nyerhetnek többek között külföldi kiállításokon történő megjelenésükhöz. A pályázat részletesen itt ismerhető meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik