Üzleti tippek

Visszavásárolta cégeit a Geoholding

A Geoholding Zrt. visszavásárolta a Geomédia Szaklapkiadó részvényeit.








Visszavásárolta cégeit a Geoholding 1





A lapok
Szabad Föld
Szabad Föld Könyvtár sorozat
Szabad Föld Kalendárium
Diéta & Fitnesz
Fürge Ujjak
Vidék íze
Extra Finomságok
Extra Frizura
Magyar Mezőgazdaság
Kistermelők Lapja
Méhészet
Kertészet és Szőlészet
Kertbarát Magazin
Pesti Műsor
Bor és Piac
Horizon

Visszavásárolta cégeit a Geoholding 1
Visszavásárolta cégeit a Geoholding 3

A cég 2007. január 10-étől, a tulajdonában levő Szabad Lap Kft.-vel egyesítve, a fogyasztói lapokat megtartva Geomédia Kiadói Zrt. néven fogja a vállalatcsoport lap- és könyvkiadási tevékenységét végezni.


Az új Geomédia más úton kíván járni, mint az elmúlt években megismert vállalat – áll a társaság közleményében. A társaság egyértelmű küldetéssel és megfogalmazott stratégiával lát munkához 2007-ben, mely szerint „aki a vidéki Magyarországgal tartós kommunikációs kapcsolatot kíván kiépíteni, nem kerülheti meg a Geomédiát”. A cég reményei szerint a Szabad Föld hetilap, a magazinok és a mezőgazdasági szaklapok, valamint a könyvkiadás és a rendezvény- és kiállításszervezés, szakmai és kulturális programok néhány év alatt képessé teszik a Geomédiát ennek megvalósítására.

A Geomédia portfóliójába a Szabad Föld- és a magazindivízión kívül a Mezőlap, a Geopress és a Mezőgazda kiadó, valamint a Geoexpo tartozik.


Tavaly szeptemberben lapunk is beszámolt arról, hogy a Geomédia éveken át tartó befektetőkeresés után eladta öt szaklapját a Süddeutsche Verlaghoz tartozó Medical Tribune Hungarynak, ami a felvásárlás óta Professional Publishing néven él tovább.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik