Üzleti tippek

A múlt hét legnézettebb műsora

A múlt heti nézettségi listát az RTL Klub műsora vezeti, a TV2 azzal vigasztalódhat, hogy a Jóban-Rosszbant egyre több nő nézi.

A csatorna saját gyártású szappanoperáját több nő (az 1,7 millió nézőből 639 ezer nő látta legalább egy percig) nézte, mint a kifejezetten nőknek szánt Született feleségeket (525 ezren, az 1,1 millióból). A nők között így is az abszolút csúcstartó, a Szombat esti láz a legnépszerűbb: összesen 2 millió 298 ezren nézték a legutóbbi adást, ebből 759 ezer a 18–59 éves nők aránya.

A Barátok közt ugyan a második helyre csúszott 2,067 millió nézővel, de az adás idején tévézők közül így is 43,8 százalékos arányt ért el, ezt az eredményt pedig csak a Cobra 11 tudta megközelíteni (43,2 százalék).

Győzike azzal magyarázta visszatérését a képernyőre, hogy a számok az ő koncepcióját igazolták. Ezentúl is a csatorna átlaga fölötti eredményekre számít – üzente a műsora minősége miatt fanyalgóknak.

A TV2 legnépszerűbb műsora nem a zászlóshajóból péntek esti koktéllá avanzsált Megatánc (1,24 millió), hanem a Tények volt a múlt héten. Bárdos Andrásról azt beszélik a rossznyelvek, hogy az ország legismertebb és legelismertebb hírműsorvezetőjévé szeretne válni. Az elmúlt időben több tehetséges újságíró is csatlakozott a csapatához, és a számok alapján úgy tűnik, törekvése lassan beérik. A Tények 1,9 milliós nézettségével szemben az RTL Klub Híradója ezen a héten csak 1,68 milliót tudott produkálni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik