Üzleti tippek

Császár Előd és Győzike műsort vezet

A korábban országszerte neves zenész újra munkát vállalt Magyarországon: műsorvezető lett a nem kevésbé botrányos Cool TV-n.

A Laptop DJ nevű műsorban külföldi interjúk és partibeszámolók kapnak helyet. Erre a feladatra a korábban felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt zenésznek minden adottsága megvan: mivel a balesetben felmerült, hogy drog hatása alatt okozott frontális ütközést a vele szemben szabályosan, megkülönböztető jelzést használó rendőrautóval (melynek vezetője a helyszínen meghalt), így a hazai közéletben szinte teljesen ellehetetlenült. Külföldön azonban Shane 54 néven befutott disc jockey lett belőle, és így jól ismerheti a világ partihelyszíneit.

A tévécsatorna – mellyel az RTL Klub szoros szerződéses viszonyban áll – október végén a szintén nem kevés vitát kiváltó Gáspár Győzikét és családját mutatja be, ráadásul három napon keresztül, műsorvezetőként.

A szintén valóságshow-ból ismert Majka is itt folytatja a pályafutását: a Cool a verda és a nőket autóban vetkőztető Vad csajok is további részekkel kerül a képernyőre.

Az ellentmondásos csatorna azonban nemcsak a mélységek felé nyit, filmkínálata a klasszikus filmcsatornákra való darabokat is bemutat. A néhol káromkodó, néhol a pornográfia határát súroló műsorfolyamot olyan alkotások tarkítják, mint A zongoratanárnő vagy a Pedro Almodóvar rendezte Beszélj hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik